Soul Art

/Soul Art
Soul Art 2017-04-14T15:41:24+00:00

Ontwikkel je persoon of team

Als niet duidelijk is wat jou persoonlijk of als team belemmert in je mogelijkheden, leveren de Soul Art sessies van Soul Heart vaak het antwoord.

Samen werken aan verbetering

Creatief bezig zijn, activeert delen van de hersenen die vaak belemmerd worden door het denken. Ook de dagdagelijkse beslommeringen kunnen maken dat je blijft hangen in een suboptimale situatie. In een Soul Art sessie ga je in teamverband creëren, je maakt bijvoorbeeld samen een kunstwerk. Tijdens dit proces breng je op heel natuurlijke wijze jouw visie over aan de groep. Je bespreekt de verschillende ideeën, wensen en mogelijkheden. Samen onderhandel je en bepaal je wat kan en niet kan, waar grenzen liggen, welke gerespecteerd en welke overschreden worden. Zo ontdek je wat er speelt en waar er ruimte voor verbetering is, in jezelf en bij anderen. Het kunstwerk dat je maakt, neem je na afloop mee, als herinnering aan wat mogelijk is.

Soul Art gebruik je onder meer voor:

  • het losbreken van vastgeroeste patronen
  • het ontdekken van kansen
  • een ware kennismaking met jezelf of je team
  • teambuilding

Soul Art sessies zijn er voor organisaties en voor jou in je privé-context.

Soul Art voor organisaties

In een organisatie en de groepen mensen daarin spelen vele krachten. Dat maakt dat teamleden lang niet altijd op de meest effectieve of plezierige manier samenwerken, of dat kansen onbenut blijven. De reden ligt vaak verborgen in de groep. Met Soul Art gebruiken we kunstzinnige expressie als middel om – individueel of samen – erachter te komen wat er speelt.

Soul Art voor jou privé

In je privé-context gaat Soul Art gaat over jou, jouw eigen, persoonlijke levenspad en wat je daarop tegenkomt. Door je af te stemmen op wat er in jouw creatieve bron borrelt, kom je op een andere golflengte. Je stapt uit je denken, komt dichter bij je gevoel en ontdekt wat je werkelijk bezielt. Je meldt je individueel aan. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, vindt er een Soul Art sessie plaats. De groepsenergie van alle deelnemers draagt en stimuleert je hierbij.

Vraag een Soul Art Event aan

Een Soul Art Event aanvragen

Soul Art
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara