Overgang naar de volgende levensfase

Er zijn verschillende momenten in je leven, die de overgang naar een volgende fase markeren. Vaak is er een opvallende gebeurtenis, die de ene fase afsluit en de volgende fase opent. Geboorte, puberteit, dood, burn-out, huwelijk, scheiding, ziekte, de overgang van meisje naar vrouw, van jongen naar man, stuk voor stuk zijn dit belangrijke transities, die je dichter bij je essentie brengen.

Kom dichter bij jezelf

De transitie naar een volgende levensfase gaat niet altijd vanzelf. In dat geval kan je rekenen op Soul Heart voor een professionele begeleiding. Ingrijpende gebeurtenissen zijn vaak voorboden van groei, een inwijding in een nieuw stuk van je persoonlijkheid en het begin van een nieuw stuk op je levenspad. Je bewustzijn groeit als je de gebeurtenis weet te transformeren tot nieuwe inzichten. Via krachtige groepsrituelen helpt Soul Heart je dichter bij jezelf te komen, zodat je zielsessentie je levensessentie kan worden.

Ik ben klaar voor de volgende stap

Meer informatie over Rites of Passage

Rites of Passage
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara