Inzicht door verstilling

Een retreat is de perfecte vorm om tot de essentie te komen. Van jezelf en van de thema’s die op dit moment spelen in jouw leven. De natuur is de meest passende context om tot nieuwe inzichten te komen door verstilling en aandacht. Je wordt uit je hoofd, uit je mentale processen gehaald en uitgenodigd om in je lichaam en gevoel te stappen. Ongeacht het centrale thema, zal een retraite met Patricia voelen als een wedergeboorte.

Samen creëren we wat nodig is

Elke retraite wordt georganiseerd rond een centraal onderwerp, zoals leiderschap, innerlijke kracht, spirituele groei. In duur en inhoud is geen enkel programma hetzelfde. Van een dag, of een lang weekend, over enkele dagen tot ruim een week: elk proces vraagt zijn eigen tijd en aandacht. Patricia zet een centraal thema. De exacte invulling wordt vervolgens enerzijds bepaald door het samenspel tussen de deelnemers en wat zich daarin aandient. Anderzijds wordt het programma op natuurlijke wijze gestuurd door de locatie en het moment. Patricia bewaakt de ruimte, de balans en de weg naar resultaat. We volgen het ritme van de dag, van ontwaken, eten, ervaren en samenzijn. Er is ruimte voor ritueel, ceremonie, meditatie, spelen, expressie, verbinding met jezelf, met anderen en met moeder aarde. In het samenzijn ontstaan heling, heelheid, kracht en inspiratie.

Ik wil in retraite

Agenda

Staan er retreats gepland? Klik hieronder om de agenda te bekijken.

Bekijk de agenda

Meer informatie over retraites

Retreats
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara