Transformeer tot je ware zelf

Je bent op deze aarde gekomen met een persoonlijke missie. Terwijl je opgroeit, ben je je daar in meerdere of mindere mate bewust van. Het is ook heel gewoon om het pad naar de verwezenlijking van je missie kwijt te raken. Dat uit zich vaak in onzekerheid, frustratie, onrust, stress, fysieke of mentale klachten. In een Personal Transformation traject krijg je voor jezelf helderheid in je levensmissie, blokkerende gedachten en gedragspatronen en je mogelijkheden tot zelfrealisatie.

Jij zit aan het stuur

In één-op-één coaching-sessies werk je samen met Patricia aan de volgende stappen op je levenspad, met meer focus en verbinding met jezelf. Naar keuze ontmoet je haar in den lijve, of in een Skype-sessie. In deze sessies draait het helemaal om jou. Jij bent aan zet. Met de haar typerende liefdevolle aandacht, helpt Patricia je om je bewust te worden van je doelen, blokkades, krachten en schaduwzijden. Zo kun je voortaan leven vanuit je hart. Daarbij gebruikt ze krachtige, soms confronterende, maar altijd effectieve en respectvolle technieken, die je helpen om in al je schoonheid te verschijnen. De duur van jouw Personal Transformation traject bepaal je in overleg met Patricia.

Ik wil in transformeren

Meer informatie over Personal Transformation

Personal Transformation
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara