Transformeer tot je ware zelf

Je bent op deze aarde gekomen met een persoonlijke missie. Terwijl je opgroeit, ben je je daar in meerdere of mindere mate bewust van. Het is ook heel gewoon om het pad naar de verwezenlijking van je missie kwijt te raken. Dat uit zich vaak in onzekerheid, frustratie, onrust, stress, fysieke of mentale klachten. In een Personal Transformation traject krijg je voor jezelf helderheid in je levensmissie, blokkerende gedachten en gedragspatronen en je mogelijkheden tot zelfrealisatie.

Transformatieprocessen dringen door tot de essentie en zetten een blijvende verandering in gang, zowel voor individuen als binnen teams of organisaties. Iedereen zit in een transformatieproces. Mensen oriënteren zich opnieuw op de zin van hun leven, zijn opnieuw op zoek naar werkelijke vervulling, contact, zinvol werk en hogere waardes.

Jij zit aan het stuur

In één-op-één coaching-sessies werk je samen met Patricia aan de volgende stappen op je levenspad, met meer focus en verbinding met jezelf. Naar keuze ontmoet je haar in den lijve, of in een Skype-sessie. In deze sessies draait het helemaal om jou. Jij bent aan zet. Met de haar typerende liefdevolle aandacht, helpt Patricia je om je bewust te worden van je doelen, blokkades, krachten en schaduwzijden. Zo kun je voortaan leven vanuit je hart. Daarbij gebruikt ze krachtige, soms confronterende, maar altijd effectieve en respectvolle technieken, die je helpen om in al je schoonheid te verschijnen. De duur van jouw Personal Transformation traject bepaal je in overleg met Patricia.

Ik wil in transformeren

Helen van de Vaderlijn (7 generaties)

In dit ritueel word je begeleid naar je Vader, en doorheen de grootvaderslijn die hem het leven doorgaven, meedroegen en bekrachtigden.

We gaan dus in dit ritueel, dat ook vormelementen van een opstelling heeft, jouw vader ontmoeten. En de levens- en energetische verbindingen tussen jou, als dochter, en je vader en zijn lijn van vaders zuiveren, helpen ontwarren én accepteren, waar nodig. Dit is een diepgaand ritueel, waarbij we de levensenergieën herstellen en bekrachtigen van voorouderlijke vaders op vader en van vader op jou, als dochter. Zodat wat aan levenskracht in oorsprong werd doorgegeven ook ten volle kan geleefd en geheeld worden, in minzaamheid en verzoening met het leven dat je leidt.

Zo brengen we onszelf als vrouw dichter bij de kern van wie we zijn uit een moeder en een vader, in potentie, in liefde, in creativiteit, in daadkracht en in vrijheid. En herbronnen we ons, als vrouw, ook bij de mannelijke levenskracht in ons.

Ik wil in transformeren
Vaderlijn

Helen van de Moederlijn (7 generaties)

Dit ritueel werkt zeer helend op de vrouwenlijn in onze families. Het verbindt ons met de vrouwen die ons voorgingen: onze Moeder, onze Grootmoeder, onze Overgrootmoeder, onze Betovergrootmoeder….tot en met de Oermoeder. De schaal staat voor de vrouwelijke kracht die aan je doorgegeven wordt doorheen de generaties heen.

Tijdens het ritueel krijgen we de kans om in deze lijn op zeer diepe lagen te helen wat geheeld mag worden zodat we meer en meer in onze pure liefdes-vrouwenkracht kunnen gaan leven. We gaan 7 generaties terug.

De resultaten zijn zeer merkbaar. Niet alleen in jezelf, maar ook rondom jou. Door de lijnen achter ons te helen, openen we ook de lijnen voor ons, zodat onze kinderen deze energetische ballast niet meer hoeven mee te dragen. Zo delen we dit met onze dochters en dochters van onze dochters. En zelfs de mannen in ons leven zullen hiervan meegenieten omdat wij als vrouw meer echt Vrouw zullen kunnen zijn, wat hen de mogelijkheid biedt om als man weer meer echt Man te zijn.

En zoals alle werk aan jezelf, werk je hier ook voor de wereld. Een stuk van het collectieve veld wordt hier ook door geheeld, wat het andere vrouwen makkelijker maakt ook deze transformatie te doorleven. Een ritueel voor jezelf en voor de wereld.

Ik wil in transformeren

Etherische koorden zuiveren

Etherische koorden zijn verbindingen die ontstaan in het etherisch veld tussen personen, persoon en materie, persoon en werk, persoon en dier, persoon en geld, persoon en verslaving, persoon en groep, persoon en cultuur, persoon en overtuiging, persoon en overledene, persoon en karmische familielijn, persoon en land. Deze kunnen positief of negatief geladen zijn.

Je beseft soms niet hoeveel koorden/draden/kettingen ons verbinden met anderen (of zie hierboven…). Dit kan je energie leegzuigen, kan je ziek maken, kan je depressief maken, je uit je authentieke kracht halen. Daarom is het zeer belangrijk om deze plugs regelmatig te reinigen of te verwijderen. Het is een vorm van zelfzorg in het etherische veld dat jou veel meer in je eigen kracht zet, je eigen helend vermogen terugplaatst, angst vermindert of verdwijnt, verdriet verzacht, vergiffenis gebeurt, vreugde ontpopt…

Ik wil in transformeren

Holistische coaching

Soms kom je niet verder in je leven. Je wordt teruggehouden door ziekte, beperkende gedachtenpatronen, mensen of factoren in je omgeving. Misschien ben je ongemerkt wel van je oorspronkelijke levenspad afgeraakt. Wat is je zielsmissie hier op aarde? Hoe kom je terug in balans? Hoe ontwikkel je terug je zelfliefde? Ook als je niet precies de vinger op de oorzaak weet te leggen, kun je er iets aan doen.

Activeer je zelfhelend vermogen

Patricia helpt hierbij. Ze werkt met de energie van hier en nu en zuivert je van invloeden die niet langer dienen. Via persoonlijke gesprekken en andere technieken helpt ze je op bijzonder praktische wijze om te gronden en te groeien in wat zich nu aandient. Ze laat je voelen wat er speelt en maakt je bewust. Zo activeer je je zelfhelend vermogen, leer je leven vanuit je hartenergie en ga je de toekomst lichter, sterker en wijzer tegemoet.

Ik wil in transformeren

Meer informatie over Personal Transformation

In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara