Een warm hart voor het welzijn van mensen

Patricia Queritet (1965) heeft haar sporen verdiend in het begeleiden van individuele personen en groepen. Daarbij put ze uit haar persoonlijke ervaring.

Als medewerkster-in-loondienst en als zelfstandig onderneemster was ze actief in de reis-, verzekerings-, kleding- en kunstbranche. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in haar persoonlijke leven, gooide ze het roer om. Ze koos bewust voor een meer holistische aanpak en werken vanuit het hart.

Vandaag combineert ze haar kennis over persoonlijke en bedrijfsprocessen met invloeden uit de kunst, systeemopstellingen, professionele trainingen, energetisch werk en groepsdynamiek. Patricia is een initiator, een motivator en een facilitator. Ze brengt processen op gang – op persoonlijk niveau én in teams – met persoonlijke coaching-trajecten, business games, workshops, bijeenkomsten, retraites en events.

Als geen ander weet ze personen in hun kracht te zetten. Op een heel natuurlijke en ongedwongen manier creëert ze een context waarin het individu vanuit vertrouwen naar zijn of haar rol in het geheel durft te kijken. Zo ontdekt elke deelnemer waar zijn ware passie en toegevoegde waarde liggen, voor zichzelf én voor het team, en kan hij een volgende stap nemen.

Patricia Queritet

Deze pagina delen!

In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D