Inspirerend – Gepassioneerd – Authentiek

“if you change the way you look at things … The things you look at change” – Wayne Dyer

Ik hou van mensen te bezielen in hun leven, zodat ze vanuit eigen kracht bewuste keuzes kunnen maken en het leven in alle aspecten kunnen BE LEVEN.

Het leven bekijk ik op een holistische manier, en laat jou mee ontdekken waar je krachtpunten en valkuilen liggen, zodat je vanuit een groei mindset de mogelijkheden ziet, ze daadwerkelijk aanpakt en voor kwaliteit in werk en privé kan kiezen.

Van kleins af aan, worden we geconditioneerd door de buitenwereld, en overtuiging na overtuiging wordt als een ajuin … vlies per vlies … opgebouwd – en vooral de belemmerende overtuigingen houden ons tegen om in onze ware essentiële kracht te staan.

Op een bepaald moment komen we aan een keerpunt in ons leven waar we uitgenodigd worden om bewuste keuzes te maken en de sluiers die we hebben opgebouwd af te leggen om onze ware essentie te leven. Zowel professioneel als privé.

Via oefeningen op het mentale, emotionele, fysieke en creatieve vlak, begeleid ik je naar een daadkrachtig leven, waarin je meer in zelfvertrouwen, eigenwaarde en assertiviteit je stuur in handen neemt.

Enkele eigenschappen die ik toegedeeld krijg van enkele coachees en waar ik de ander ook graag toe breng zijn :
straight to the point – helder – impactvol – resultaat – kracht – liefde – zonneschijn – persoonlijk – goede luisteraar – hartverwarmend – motiverend …

patricia@heartatwork.be

Ik wil meer informatie

Meer informatie over Loopbaancoaching

In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara