Open een nieuwe weg

Soms kom je niet verder in je leven. Je wordt teruggehouden door ziekte, beperkende gedachtenpatronen, mensen of factoren in je omgeving. Misschien ben je ongemerkt wel van je oorspronkelijke levenspad afgeraakt. Wat is je zielsmissie hier op aarde? Hoe kom je terug in balans? Hoe ontwikkel je terug je zelfliefde? Ook als je niet precies de vinger op de oorzaak weet te leggen, kun je er iets aan doen.

Activeer je zelfhelend vermogen

Patricia is een hedendaags healer. Ze werkt met de energie van hier en nu en zuivert je van invloeden die niet langer dienen. Via persoonlijke gesprekken, readings, healings en andere energetische technieken helpt ze je op bijzonder praktische wijze om te gronden en te groeien in wat zich nu aandient. Ze laat je voelen wat er speelt en maakt je bewust. Zo activeer je je zelfhelend vermogen, leer je leven vanuit je hartenergie en ga je de toekomst lichter, sterker en wijzer tegemoet.

Maak een afspraak

Meer informatie aanvragen of een afspraak maken

Lightwork & Healings
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara