Het onderbewuste is van groot belang

Ons onderbewuste is zeer belangrijk omdat het onze waarneming van de werkelijkheid inkleurt. We zien de werkelijkheid niet objectief, maar gekleurd. Dé werkelijkheid bestaat niet. Je gaat onbewust filteren en alleen maar op datgene letten wat je op dat moment bezighoudt. We zien dus eigenlijk wat we willen zien. De bril waardoor je naar de wereld kijkt, beïnvloedt de manier van in het leven staan.

Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat we van onze ervaring doorheen de dag gemiddeld slechts 5 procent bewust ervaren en beïnvloeden.

De overige 95 procent wordt door ons onderbewustzijn waargenomen en gestuurd.

Het onderbewuste is dus van groot belang.

Het innerlijk geluk en welzijn van een persoon hangt sterk van de onderbewuste patronen, overtuigingen & conclusies af. Deze zijn voor het grootste deel gebaseerd op automatische snelle impulsen en programma´s die gevormd zijn door eerdere (soms nare) levensjaren en leerervaringen.

Hypnotherapie is naar binnen gaan

Tijdens hypnose is je aandacht naar binnen gericht, en je fantasie krijgt dan geen input van de buitenwereld meer. De input wordt dan gecreëerd in de vorm van suggestie. Je fantasie reageert dan automatisch op suggesties van de hypnotherapeut i.p.v. op de input die het krijgt van de buitenwereld via de zintuigen.

Wat er eigenlijk gebeurt in hypnose is dit : jouw vermogen om te weten wat echt is en wat niet echt is wordt uitgeschakeld, alles wordt echt, net als in een droom. Dit zorgt ervoor dat we het onderbewustzijn kunnen wijs maken dat er bv een maagring werd geïnstalleerd waardoor je veel minder kan eten! Of dat je geen angst meer kan voelen voor die spin of voor een groep mensen…

Suggesties onder hypnose

Als je een suggestie krijgt zal je onderbewustzijn daar automatisch op reageren als er twee condities aanwezig zijn en je lichaam zal zich automatisch aanpassen aan de nieuwe realiteit.

Thema’s waar we mee aan de slag gaan zijn :

Zelfvertrouwen, angst, ongezonde gewoonten, ontspanning, allergie, pijn, roken, gewicht, vreugde, controle loslaten, doelen stellen, en nog veel meer…

Het onderbewuste weet wat doen om destructieve gewoontes om te buigen naar constructieve helpende gewoontes.

Ik ben overtuigd dat we vanuit dit deel heel veel kunnen resetten!

Vraag hypnotherapie aan

Hypnotherapie aanvragen

In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara