Rite van de Gouden Staf –
Helen van de Vaderlijn (7 generaties)

In dit ritueel word je begeleid naar je Vader, en doorheen de grootvaderslijn die hem het leven doorgaven, meedroegen en bekrachtigden.

We gaan dus in dit ritueel, dat ook vormelementen van een opstelling heeft, jouw vader ontmoeten. En de levens- en energetische verbindingen tussen jou, als dochter, en je vader en zijn lijn van vaders zuiveren, helpen ontwarren én accepteren, waar nodig. Dit is een diepgaand ritueel, waarbij we de levensenergieën herstellen en bekrachtigen van voorouderlijke vaders op vader en van vader op jou, als dochter. Zodat wat aan levenskracht in oorsprong werd doorgegeven ook ten volle kan geleefd en geheeld worden, in minzaamheid en verzoening met het leven dat je leidt.

Zo brengen we onszelf als vrouw dichter bij de kern van wie we zijn uit een moeder en een vader, in potentie, in liefde, in creativiteit, in daadkracht en in vrijheid. En herbronnen we ons, als vrouw, ook bij de mannelijke levenskracht in ons.

Ik heb interesse

Meer informatie over Helen van de Vaderlijn

Personal Transformation
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara