Rite van de Gouden Schaal van het Bekken –
Helen van de Moederlijn (7 generaties)

Dit ritueel werkt zeer helend op de vrouwenlijn in onze families. Het verbindt ons met de vrouwen die ons voorgingen: onze Moeder, onze Grootmoeder, onze Overgrootmoeder, onze Betovergrootmoeder….tot en met de Oermoeder. De schaal staat voor de vrouwelijke kracht die aan je doorgegeven wordt doorheen de generaties heen.

Tijdens het ritueel krijgen we de kans om in deze lijn op zeer diepe lagen te helen wat geheeld mag worden zodat we meer en meer in onze pure liefdes-vrouwenkracht kunnen gaan leven. We gaan 7 generaties terug.

De resultaten zijn zeer merkbaar. Niet alleen in jezelf, maar ook rondom jou. Door de lijnen achter ons te helen, openen we ook de lijnen voor ons, zodat onze kinderen deze energetische ballast niet meer hoeven mee te dragen. Zo delen we dit met onze dochters en dochters van onze dochters. En zelfs de mannen in ons leven zullen hiervan meegenieten omdat wij als vrouw meer echt Vrouw zullen kunnen zijn, wat hen de mogelijkheid biedt om als man weer meer echt Man te zijn.

En zoals alle werk aan jezelf, werk je hier ook voor de wereld. Een stuk van het collectieve veld wordt hier ook door geheeld, wat het andere vrouwen makkelijker maakt ook deze transformatie te doorleven. Een ritueel voor jezelf en voor de wereld.

Ik heb interesse

Meer informatie over Helen van de Moederlijn

Personal Transformation
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara