Ontwikkel je leiderschapspotentieel

Je hoeft geen manager te zijn om leiderschap te tonen. Leiderschap gaat over je authentieke kracht, die doorheen je leven richting geeft. Richting aan wie je bent, wat je doet én richting aan hoe je zaken aanpakt. Via Integrated Leadership krijg je inzicht in eigen leiderschapspotentieel.

Integreer al jouw facetten tot een krachtig geheel

Onderweg naar werkelijk leiderschap, ga je door zeven poorten. Deze poorten staan symbool voor de vele aspecten die samen jouw persoonlijkheid vormen. Je lijf, je gevoel, je daadkracht, je relaties, je spraak, je visie, je verstand, je vertrouwen en de universele liefde die aan de basis van alles ligt. In een intensief traject ontdek je waar je staat en welke rol elk aspect in het geheel speelt. Uitgaande van typisch mannelijke en typisch vrouwelijke leiderschapsaspecten, helpt Integrated Leadership je als man én als vrouw om op natuurlijke wijze in je leidersrol te komen. Voor jou als vrouw is dit traject uitermate geschikt om in je kracht te komen, zonder in te boeten op je vrouwelijkheid.

Maatwerk

Integrated Leadership neemt steeds de voor jou beste vorm aan. Als in-company training verspreid over meerdere workshops, als privé-initiatief gegoten in één of meerdere retreats. Ook ervaringsdagen, webinars, interactieve bijeenkomsten, games en persoonlijke coaching-trajecten zijn mogelijk, net wat past.

Deze pagina delen!

Meer informatie over Integrated Leadership

  Gates to Integrated Leadership
  Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
  Barbara
  In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
  Therese Corbeij, Marengo Trainingen
  Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
  Petra VB
  Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
  D
  Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
  Eduard Ceuppens
  Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
  Johannes
  Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
  Robin
  Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
  Robin