Laden Evenementen

Dit ritueel werkt zeer helend op de vrouwenlijn in onze families. Het verbindt ons met de vrouwen die ons voorgingen: onze Moeder, onze Grootmoeder, onze Overgrootmoeder, onze Betovergrootmoeder….tot en met de Oermoeder. De schaal staat voor de vrouwelijke kracht die aan je doorgegeven wordt doorheen de generaties. Tijdens het ritueel krijgen we de kans om in deze lijn op zeer diepe lagen te helen wat geheeld mag worden zodat we meer en meer in onze pure liefdes-vrouwenkracht kunnen gaan leven.

De resultaten zijn zeer merkbaar. Niet alleen in jezelf, maar ook rondom jou. Door de lijnen achter ons te helen, openen we ook de lijnen voor ons, zodat onze kinderen deze energetische ballast niet meer hoeven mee te dragen. Zo delen we dit met onze dochters en dochters van onze dochters. En zelfs de mannen in ons leven zullen hiervan meegenieten omdat wij als vrouw meer echt Vrouw zullen kunnen zijn, wat hen de mogelijkheid biedt om als man weer meer echt Man te zijn.

En zoals alle werk aan jezelf, werk je hier ook voor de wereld. Een stuk van het collectieve veld wordt hier ook door geheeld, wat het andere vrouwen makkelijker maakt ook deze transformatie te doen. Een ritueel voor jezelf en voor de wereld dus.

Wat breng je mee:

  • een yogamatje
  • een deken
  • een bloem
  • iets voor op het altaar als je dat hebt
  • bijdrage : 75€

Ritueel gaat door met min 7 deelneemsters.

Aanmelden via mail naar patricia@soulheart.be. Weet dat je bij aanmelding al energetisch iets in gang zet, dus als je je aanmeldt is het ook de bedoeling dat je komt ♥

Van hart tot hart,

Patricia en Veerle
en alle generaties vrouwen die hun lijn al geheeld hebben

“If you look deeply into the palm of your hand, you will see your parents and all generations of your ancestors. All of them are alive in this moment. Each is present in your body. You are the continuation of each of these people.” —Thich Nhat Hanh

Deze pagina delen!