Laden Evenementen

Een zomer retreat voor vrouwen die meer willen leven vanuit hun vrije natuurlijke flow

Van locked-down naar Open-up

Op een mooie plek in de natuur nodigen we je uit om je onder te dompelen in een “warm sisters-bad”. Je vrouw-zijn ten volle toelaten werkt krachtig, versterkend en helend met en tussen andere vrouwen.

Deze retreat is een unieke combinatie van o.a. sharings, body-awareness, yoga en meditatie, creativiteit, dans en lichaamswerk, sexfulness, rituelen… waarbij je in een veilige bedding gedragen wordt, zodat je je op diepere lagen kan her-verbinden met je ware natuurlijke Vrouw-Zijn.

Het worden prachtige dagen van verdiepen, empoweren, creëren, sensualiteit, genieten, verbinden, ontspannen, thuiskomen in je lijf, je natuurlijke seksualiteit ontdekken, feesten, sisterhood ervaren, natuur opsnuiven ….

Thema’s:

Mijn lijf is mij(n) lief
Toekomen, landen, helemaal thuiskomen op onze plek in de natuur en vooral in je eigen lichaam. Op een speelse, sensuele en zintuiglijke wijze neem je alle tijd om je lichaam te ontdekken, te omarmen. Dit voelend naar binnen keren is iets om te koesteren

Mijn bekken en ik
Een dag waarop je dieper in je lichaam, en dan vooral in het bekken mag thuiskomen. Een plek waar onze vrouwelijke creatiekracht huist. Hoe beter je deze kracht kan gebruiken, hoe beter je weet wie je bent en wat je wilt scheppen

Mijn pure power
Ons opnieuw verbinden met de kracht van je vaderlijn maakt dat je wonderen kan verrichten. Je voeten brengen je dan waar je wilt, je houdt jezelf staande vanuit een aardende, stabiliserende en bevrijdende energie. Wellicht ervaar je het verlangen om boven jezelf uit te stijgen? Je wilt iets bereiken!

Ik creëer in flow
Het heerlijke vertoeven in de natuur kan je oog voor schoonheid, je intuïtie versterken. We duiken in de wereld van onze creaties …een lekker parfum, een intuïtief schilderij, een mandala … Niets bedenken, genieten, laten geboren worden… In het NU-moment proef je van je creatiekracht en beleef je plezier in het uiten ervan

Ik ben de kers op mijn taart
Meer dan ooit heeft onze wereld vrouwelijke energie nodig. Echte vrouwelijke kracht, zacht en gegrond, sterk en wijs…in balans en in flow. Deze dag ga je vol de verbinding met je ware Vrouw-Zijn vieren. Dit doen we in een prachtig ‘Trouw aan jezelf-ritueel’!

Praktisch

Wanneer:
5 juli tot 9 juli as.

  • Aankomst: maandag 5 juli tussen 16h en 17h
  • Vertrek: vrijdag 9 juli om 15.00h

Waar:
Boda
Rideu 18
6941 Heyd – Durbuy

Neem zeker een kijkje op www.ecohuisje.be een prachtige plek!

Prijs:
Vroegboekkorting tot 15 juni:
€ 750 All-in (overnachting in het vakantiehuis, heerlijke vegetarische maaltijden inbegrepen)
Vanaf 16 juni:
€840 All-in.

Kan jij een vriendin inspireren om mee te komen, gunnen we jou een bonus van – €50 😊

We gaan voor een kleine groep: maximum 12 deelnemers 😊

Overnachting:
Verschillende mogelijkheden:

  • in de hoeve
  • in de tipi
  • in de chalet

Kijk op www.ecohuisje.be.

Inschrijven:
Zend een mail naar:

Helena: info@helenavandenbergh.com
of
Patricia: patricia@soulheart.be

En je ontvangt de inschrijvingsinfo en verdere informatie.

We kijken er naar uit je daar te ontmoeten.

Liefs,
Patricia en Helena

Deze pagina delen!