Etherische koorden zuiveren/verbreken –
Etheric cord cutting

Wat zijn etherische koorden?

Deze verbindingen ontstaan in het etherisch veld tussen personen, persoon en materie, persoon en werk, persoon en dier, persoon en geld, persoon en verslaving, persoon en groep, persoon en cultuur, persoon en overtuiging, persoon en overledene, persoon en karmische familielijn, persoon en land. Deze kunnen positief of negatief geladen zijn.

Je beseft soms niet hoeveel koorden/draden/kettingen ons verbinden met anderen (of zie hierboven…). Dit kan je energie leegzuigen, kan je ziek maken, kan je depressief maken, je uit je authentieke kracht halen. Daarom is het zeer belangrijk om deze plugs regelmatig te reinigen of te verwijderen. Het is een vorm van zelfzorg in het etherische veld dat jou veel meer in je eigen kracht zet, je eigen helend vermogen terugplaatst, angst vermindert of verdwijnt, verdriet verzacht, vergiffenis gebeurt, vreugde ontpopt…

Soorten koorden

Relatiekoorden:

 • Soms is het moeilijk bij relatiebreuk je partner los te laten, het koord zuiveren of verbreken helpt jou hierbij.
 • Wanneer je relatie moeilijk verloopt, of je twijfelt of je nog verder wilt, kan je door de zuivering en activatie heel duidelijk gaan merken of er toch nog genoeg liefde aanwezig is om de relatie te redden.

Familiekoorden, ouders en kinderen:

 • In ons familie systeem dragen we genetisch veel over van generatie op generatie… wat dient jou nog en wat niet?
 • Soms is de band met een van je ouders zo intens en drainerend, hier gaan we kijken (soms tot in de baarmoeder) waarom, en kijken we naar het verbindingskoord en zuiveren we of verbreken (in extreme gevallen is dit aan te raden, bijvoorbeeld bij emotioneel misbruik, lichamelijk misbruik, geweld)

Met je woonplaats:

 • Je vormt een energetisch koord met je huis. Wanneer hier iets niet stroomt, of negatieve energie aanwezig is kunnen we gaan kijken in het koord en een healing hierop plaatsen.

Met je gidsen:

 • Soms komt het koord van een niet aards veld. Hier kijken we hoe deze te verstevigen als de energie positief is.

Met materie, geld:

 • We kijken naar de overtuiging rond je financiële overvloed. Reinigen de koorden van de belemmerende overtuigingen.

Bij ziekte:

 • Welke verbindingskoord heb je met je lijf, met ziektepatronen? Dit zit ook in verbindingskoorden vast.

Bij verslavingen:

 • Bijvoorbeeld: drugs, alcohol, sex.
 • De onzichtbare bubbel met de “craving naar”. Ook verbonden met je lijf en koorden.

Regressie:

 • Wat heeft in vorige levens gemaakt dat jij nu telkens op bepaalde stukken hervalt? We kijken hierbij naar regressiekoorden.

Een sessie duurt gemiddeld 1u30.

Ben je klaar om je meer te bevrijden van belemmerende etherische koorden en je meer en meer gecenterde en geaard te voelen?

Maak een afspraak

Meer informatie aanvragen of een afspraak maken

Lightwork & Healings
In een weekend begeleidt Patricia je in beweging & stilstand, ingetogen & uitgelaten in stilte & luid en alleen & met allen. Een vrouwelijke reis op gedrags-, zintuigelijk-, emotioneel- en zielsnivo waarna je je als herboren voelt. Dank je wel Patricia xxx
Therese Corbeij, Marengo Trainingen
Hey Patricia! Wow wat een Healing, heb super diep geslapen, voel me veel beter.
Eduard Ceuppens
Sinds ik bij jou ben geweest, stroomt alles zoveel meer in mijn leven… Ben dankbaar.
Johannes
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Of je nu alleen met haar bent, of samen met een groep: Patricia creëert een ruimte waarin je je veilig en geborgen voelt. Je komt thuis bij jezelf en volgt vervolgens, heel natuurlijk, je eigen pad, in je eigen tempo. Ze zet niets op de agenda, laat je volledig vrij. En toch dienen zich in Patricia’s aanwezigheid steeds de stukken aan, waaraan je op dat moment toe bent, onderweg naar je zielsbestemming. Ze steunt je en nodigt je uit om voort te gaan. Zo ga je naar huis: een stuk wijzer, pakken lichter en een fikse stap verder op je levenspad.
D
Nogmaals bedankt voor de healing gisteren, heel krachtig wauw.
Robin
Heel dankbaar voor de sessies bij Patricia. Op een hele ongedwongen manier geeft zij heel goed aan wat voor mij op dat moment nodig is. Soms zijn het verbindingsoorden die zij mij laat zien en verbroken of gereinigd mogen worden. Soms mogen de “batterijen” opgeladen worden en doet haar healing wonderen. Telkens weet ze exact wat er mag komen en opgelost worden. De processen werken nog dagen door. Het allerbelangrijkste is dat ze dit doet vanuit en met heel haar hart en dat voel je gewoon. Dank je wel !!
Petra VB
Dankje, Pat, om mij in een veilige omgeving te helpen om mijn onbewuste ongedefinieerde blokkades te herkennen, te erkennen. Telkens als ik bij jou vandaan kom, is de hemel opgeklaard, is er duidelijkheid geschapen en het pad naar harmonie weer geëffend. Verwonderd kijk ik dan ook naar wat zich effectief manifesteert nadat we specifieke onderwerpen hebben aangepakt. Magisch.
Barbara